Om Easy Livin'

 

Easy Livin' är precis vad det låter som – ett enkelt boende. Med Easy livin’-konceptet behöver du inte krångla med olika leverantörer och abonnemang, här ingår allt i hyran! I hyran ingår bredband, TV och IP-telefoni liksom till hushållsel, värme och vatten. Som hyresgäst hos oss har du dessutom fri tillgång till gym, utegym, solarium, och bastu. Dygnet runt-öppen tvättstuga, bokningsbara studierum och eget vindsförråd ingår också. 

Det kallar vi för Easy livin’!


Easy livin’ gör livet enkelt för dig som student. Hos oss får du ett modernt boende i hjärtat av campus. Med cykelavstånd till Växjö City och ett stenkast till frisör, restauranger, naturområden och barer har du nära till allt du behöver. 

Restauranger och barer

I närheten av våra bostäder finns flera restauranger och barer, bland annat Maestro pizzeria, restaurang Kristina och den populära studentpuben Sivans.

Frisör

I byggnad 30 finns en frisörsalong som erbjuder herr- och damklippning.

Teleborg centrum

En kort promenad från våra bostäder finns Teleborg centrum. Här finns större livsmedelsaffärer, Statoil-mack, restauranger och busshållplatser med avgångar till Växjö city.

Q-park och Securitas

Trygghet på vårt område under helger, kvällar och nätter får vi med hjälp av Securitas. Q-park tar hand om felaktiga parkeringar, exempelvis framför byggnader.

Bemannat kontor

Våra kontorstider är måndag 14-16, tisdag 08-10 och torsdag 14-16. Vi finns dock på området nästan alla vardagar 08-16 om du skulle behöva komma i kontakt med oss. 

Service

Om du behöver extra service såsom titthål eller montering av persienner, kan vi på Stubor hjälpa dig för en liten kostnad.