Flyttstädning

Vill du inte själv städa din lägenhet i samband med avflyttning kan du boka flyttstädning hos ett städbolag. Glöm inte att det vid slutbesiktningen ändå är ditt ansvar att se till att lägenheten är i ett sådant skick att den kan bli godkänd.

Vanliga frågor

 • Var och när hämtar jag ut nycklarna till min nya lägenhet?

  När du flyttar in på Stubor hämtar du ut dina nycklar på Cirkel K Teleborg. Adressen till Cirkel K Södra Vallviksvägen 2, 352 51 Växjö. Nycklar kan hämtas ut det datumet som bostadsavtalet startar. Om tillträdesdatumet infaller på en helg eller röd dag, kan du hämta ut dina nycklar första vardagen efter.  Tex: Tillträde 1 februari är en söndag då kan du först hämta ut dina nycklar måndag 2 februari. Glöm inte att ta med giltig legitimation för att hämta ut dina nycklar.

 • Hur betalar jag hyran för min lägenhet?

  Hyresavi kommer till din epost varje månad och kan även hittas i ”Mina sidor

 • Jag kan inte logga in i ”Mina sidor”

  Maila uthyrning@stubor.se så får du hjälp.

 • Vad ska jag tänka på när det gäller hemförsäkring?

  En hemförsäkring är ett bra skydd för dig som bor i hyresrätt. Genom den undviker du att drabbas av ekonomiska förluster vid brand, inbrott eller vattenskador. Har du ingen hemförsäkring rekommenderar vi att du tecknar en. Om du redan har en giltig hemförsäkring rekommenderar vi dig att säkerställa att försäkringsbeloppet är tillräckligt stort. 

STUBOR CAMPUS

Slottsstaden 6

1 rum & kök: 471 st
2 rum & kök: 8 st

Slottsstaden 3 

1 rum & kök: 224 st
2 rum & kök: 12 st

Centrum: 2 km

På vårt område finns det grillplatser, bastu, studierum m.m. för våra hyresgäster.

 

Läs mer om området

Välj webbplats att besöka

Välj område inom Stubor att besöka