Möblerad 1 rum & kök

 

Fullt möblerad studentlägenhet på campus. Möblerna som ingår är sprillans nya och inkluderar bland annat säng, soffa, soffbord, stor smart-tv, köksbord med stolar och gardiner. Dessa lägenheter är perfekta för studenten som kanske flyttar långt för att studera, eller för den som vill ha allt färdigt och hemtrevligt redan dagen för inflytt.

Lägenheten har kyl och frys, spis med fyra plattor och ugn samt fläkt. Den har även egen toalett och dusch, samt vindsförråd. I hyran ingår hushållsel, vatten, värme och bredbandsanslutning. Hyran är 4895 kr/mån, men det kommer finnas tillval man kan välja till utöver det som redan ingår.

Ritningen för 1:an motsvarar lägenheterna som finns på Stallvägen 30 och 32. För 1:orna på Stallvägen 20-26 finns det ingen väggbit mellan fönster, utan de sitter ihop. I övrigt är planlösningen i stort sett den samma för alla lägenheter.

Övrigt

I varje hus finns separata möblerade studierum för bokning. Du har också tillgång två tvättstugor för varje hus, öppna dygnet runt. Det är drop in som gäller i tvättstugorna, d.v.s. tvätta när det är ledigt. Tvättmaskinerna är självdoserande och man behöver därav inte ta med dig eget tvättmedel. På området finns också bastu, gym och utegym för våra hyresgäster. Det finns säkerhetskameror installerade på området för våra hyresgästers säkerhet.

 

 HYRA 
från 5431:-(10 månaders hyra)

 YTA
 1 RUM, 22 KVM

       

Kök Kyl/frys, spis med fyra plattor och ugn samt köksfläkt.
El, värme och vatten Ingår i hyran
Bredband 10 Mbit/s ingår i hyran. För mer info se netatonce.se

Möbler

Säng, soffa, soffbord, köksbord, stolar, TV mm.