Våra lägenheter

Vi har 1:or på 22 kvm, med dusch, toalett och köksdel med spis, fläkt, kyl och frys.

Våra 2,5:or är på 37 kvm och har utöver ovanstående ett stort allrum och två sovrum.

Standard i våra lägenheter

Som standard i alla våra lägenheter finns kök med kyl och frys, spis med fyra plattor samt ugn med fläkt. Här finns också toalett och dusch. Till lägenheterna hör också vindsförråd. Ritningen för 1:an motsvarar lägenheterna som finns på Stallvägen 30 och 32. För 1:orna på Stallvägen 20-26 finns ingen väggbit mellan fönstrena, i övrigt är planlösningen i stort sett densamma för alla lägenheter. I hyran ingår hushållsel, vatten och värme och bredbandsanslutning.


10-månaders hyra

Hyresfritt 15 juni-15 augusti.

1 rum med köksdel och toa/dusch 22,0 m2, Hyra 4536:-/månad

1 möblerat rum med köksdel och toa/dusch 22,0 m2, Hyra 5431:-/månad
2,5 rum med köksdel o toa/dusch, 37,0 m2, Hyra 6599:-/månad.


Övrigt

I varje hus finns separata möblerade studierum för bokning. Du har också tillgång två tvättstugor för varje hus, öppna dygnet runt. Det är drop in som gäller i tvättstugorna, vilket betyder att du kan tvätta när det är ledigt. På området finns också  bastu, inomhusgym  och kvartersgym för våra hyresgäster.

Parkering och laddstationer för elbil

Som hyresgäst på Stubor har du möjlighet att hyra parkering för din bil. Kostnaden för bilparkering på Stallvägen är 355 kr/mån. För parkering gäller separat kö och du behöver kontakta oss för att anmäla ditt intresse. Tillstånden är digitala och du med parkering behöver registrera ditt fordon på ditt konto på AimoParks hemsida via länken som skickas ut till din mejl. Vi har även parkeringar för motorcykel. 

På parkeringen bakom Stallvägen 32 finns det platser med laddstationer. Dessa kan användas av vem som helst med el- eller hybridbil och användning av dem betalas på plats via app eller hemsida. 

Vid Stallvägen 28 finns det 6 gästparkeringar som kan nyttjas av besökande eller för dig som ännu inte fått tillgång till din parkering. För att parkera på gästparkeringen behöver registrering av fordonet och betalning ske via appen AimoPark. 

 

Våra lägenheter