Våra lägenheter

Vi har 1:or på 22 kvm, med dusch, toalett och köksdel med spis, fläkt, kyl och frys. Våra 2,5:or är på 38 kvm och har utöver ovanstående ett stort allrum och två sovrum.

Standard i våra lägenheter

Som standard i alla våra lägenheter finns kök med kyl och frys, spis med fyra plattor samt ugn med fläkt. Här finns också toalett och dusch. Till lägenheterna hör också vindsförråd. Ritningen för 1:an motsvarar lägenheterna som finns på Stallvägen 30 och 32. För 1:orna på Stallvägen 20-26 finns ingen väggbit mellan fönstrena, i övrigt är planlösningen i stort sett densamma för alla lägenheter. Alla lägenheterna hyrs ut omöblerade. I hyran ingår hushållsel, vatten och värme, bredbandsanslutning, IP-telefoni abonnemang med eget telefonnummer samt tv-kanaler.


10-månaders hyra

1 rum med köksdel och toa/dusch 22,0 m2, Hyra 3669:-/månad
2,5 rum med köksdel o toa/dusch, 38,0 m2, Hyra 5445:-/månad.


Övrigt

I varje hus finns separata möblerade studierum för bokning. Du har också tillgång två tvättstugor för varje hus, öppna dygnet runt. Det är drop in som gäller i tvättstugorna, vilket betyder att du kan tvätta när det är ledigt. På området finns också bastu, kvartersgym och solarium för våra hyresgäster.

 

Våra lägenheter

Just nu har vi inga lediga lägenheter. Här kan du göra en intresseanmälan så återkommer vi när vi har en ledig lägenhet som matchar dina önskemål.