Utflyttning

När det har blivit dags för dig att lämna lägenheten är det ett par saker vi vill att du tänker på. Här har vi listat tips och råd för att göra flytten så smidig som möjligt – både för dig och för oss. Tack för hjälpen!


Uppsägningstid
Kontraktet kan tidigast sägas upp till det månadsskifte, som inträffar närmast efter tre månader från uppsägningstillfället.

Städning
Hela lägenheten ska vara välstädad när du lämnar den. För att du inte ska glömma något utrymme har vi gjort en checklista för flyttstädning här.

Besiktning
Glöm inte att boka besiktningstid en månad innan du flyttar ut. Du måste själv  närvara vid besiktningen. Skulle du av någon anledning inte kunna närvara kan du lämna en fullmakt för-, efternamn och telefonnummer till oss. Besiktningen ska genomföras när du har flyttstädat och är redo att lämna över nycklarna till oss.

Tidigare inflytt?
Om du är intresserad av att flytta ut tidigare, och om nästa hyresgäst är intresserad av att flytta in tidigare, kan ni sinsemellan komma överens om datum och eventuell hyra för perioden fram tills att det nya kontraktet börjar gälla. Vi gör en besiktning på lägenheten och om denna blir godkänd samt att du i god tid låtet oss veta när nästa hyresgäst önskar flytta in, kan tidigare inflytt genomföras. Nästa hyresgäst får din mailadress och kontaktar dig om tidigare inflytt är aktuellt. Vi ändrar dock inte datumen på kontrakten.

Felanmälan
Om du har tappat någon nyckel eller om det behövs göras någon service i lägenheten måste du i god tid innan avflyttning anmäla detta genom felanmälan. Då får våra fastighetsskötare den information som behövs för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt.

Kontaktuppgifter
Godkänner du inte att vi lämnar ut ditt namn och din e-postadress till de som får erbjudande på lägenheten så att de kan kontakta dig för att boka visning eller i andra ärenden, måste du meddela detta till oss.